Theater de Garage

Dinsdag 23 mei

Programma 2017 - 2018

Ons programma voor het nieuwe seizoen 2017 - 2018, verwoord in ons Abonnement kunt u zowel  hier uitgebreid bekijken alswel onder het 'Programma' van onze website.

U kunt ook uw eigen abonnement samenstellen via deze link. Wij wensen u alvast veel plezier!

 

 

Donderdag 06 april

Toneelspelen voor beginners

Kijk hier voor meer info

 

 

Donderdag 09 maart

Cursus lichttechniek

In een theatervoorstelling is licht onontbeerlijk. Licht zorgt voor de juiste sfeer en laat de betekenis van spel en vormgeving tot hun recht komen. Vakmensen die zowel de techniek als artistieke mogelijkheden van licht in de vingers hebben zijn daarom meer dan de kers op de taart. Daartoe bieden wij u deze workshop aan. In een weekend maakt u kennis met de basisbeginselen. Praktische zaken als het omgaan met spots en regelapparatuur, het maken van een lichtplan: het komt allemaal aan de orde. Maar ook de “gedachte achter” het licht: licht moet dienstbaar zijn aan de voorstelling. Veiligheidseisen komen nadrukkelijk aan de orde. Tijdens de workshop wordt er vooral geoefend in teamverband rond zelfgemaakte lichtontwerpen, de theoretische onderbouwing wordt evenmin uit het oog verloren.

Docent Jos van Reusel is al 25 jaar freelance theatertechnicus en begeleidt tal van theater- en dansgezelschappen.

De cursus wordt gegeven in het weekend van 16 en 17 septemer 2017 van 10.00 – 17.00 uur. Docent: Jos van Reusel. De kosten bedragen € 150,--.

Aanmelden of meer info via: info@theaterdegarage.nl  of 077-3514252.