Oranje Fonds doneert 30.000 euro aan Theater De Garage

Door Theater De Garage - 21 september 2018


De donatie van het Oranje Fonds is bedoeld voor de verbouwing van en het beter toegankelijk maken van het theatercafé. Door het verplaatsen van de ingang richting winkelplein wordt de buurtfunctie voor de wijkbewoners uit Venlo-Zuid versterkt.

Tevens is het geld bedoeld voor vergroting van de zitgelegenheid voor met name senioren en het rolstoelvriendelijk maken van het gebouw.

De verbouwing is voorzien vanaf juli  2019.

Het Oranjefonds streeft erna dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

  

Theater De Garage wordt gesteund door het Oranje Fonds.

Terug naar het overzicht