Nieuwe Seniorentheatercursus start in januari.

Door Theater De Garage - 5 oktober 2018

Het heeft al zo lang gesluimerd……

Maar nu ga ik er voor! Het heeft me altijd geboeid, vaak heb ik die stap willen zetten, maar het kwam er nooit van. Dan was er dit, dan was er dat. Maar nu ik er de tijd voor heb, nu zet ik door.

Wij helpen daarbij en bieden je een toneelcursus aan, specifiek voor senioren. Mensen die het altijd al wilden, maar waar het er nooit van kwam of oudere spelers die in hun toneelvereniging niet meer zo gemakkelijk aan de bak komen. Een cursus waarbij je kunt kennis maken met toneel, maar waarbij plezier voorop staat. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel.

Er wordt gewerkt aan stemgebruik, techniek, beweging, samenspel, inleving, podiumgebruik etc. Voorafgaand aan een definitieve aanmelding kun je een proefles volgen en daarna besluiten om wel of niet deel te nemen.

De doelgroep is mensen van 55 jaar en ouder, een lichte handicap is geen bezwaar. De cursusdag is donderdag, ’s middags van 13.00 – 15.30 uur en wordt gegeven in theater De Garage. Er worden in totaal 10 lessen gegeven te beginnen op donderdag 10 januari 2019.

Cursusleidster is Natasja van Tilburg. Natasja woont in Helmond, is gehuwd en  moeder van 2 kinderen. Zij is afgestudeerd aan de Theateropleiding Eindhoven en heeft de Meisner acteertraining aan de Acteerstudio van Paul Dekker in Den Bosch afgerond. Als actrice heeft ze gewerkt in het jongerentheater en speelde mee in diverse t.v.-series als Goede Tijden Slechte Tijden, Wij Alexander en Huis Anubis. Eerder heeft zij ook als docente les gegeven aan senioren en met hen een voorstelling gemaakt.

De kosten van deelname bedragen voor de hele cursus van 10 lessen € 175,–.

Leden van SOB, ANBO en KBO krijgen op vertoon ledenpas 25 euro korting.

Aanmelden:   Theater De Garage, Saxenkampstraat 2, 5912 EB Venlo

Telefoon: 077.3514252 / e-mail: info@theaterdegarage.nl

Terug naar het overzicht