Dansend het weekend in!

Door Theater De Garage - 28 januari 2019

Dansend het weekend in!

Baal je er ook zo van dat je bijna nergens meer kunt dansen als veertigplusser? Ben je de hele week druk bezig geweest en ben je toe aan het weekend? Wat wij kunnen doen, is zorgen dat er af en toe een leuk 40+ feest is, waar je lekker los kunt gaan en  de dagelijkse rompslomp voor een avondje achter je kunt laten. Een feest der herkenning met leeftijdsgenoten op de grootste hits van toen en nu.

Wisselende DJ’s zullen op vrijdagavond hun kunsten vertonen. We starten lekker vroeg om 20.30 uur. Via Facebook zullen we met name de vrijdagen en Dj’s aankondigen dus Like Theater de Garage en je blijft op de hoogte.

Eerst volgende editie : vrijdag 19 april met DJ Ron

Toegang: gratis

Voor meer info kan je altijd even bellen 077-3514252

 

Terug naar het overzicht