VSBfonds doneert 40.000 euro aan Theater De Garage

Door Theater De Garage - 14 februari 2019

De donatie van het VSBfonds is bedoeld voor de verbouwing van en het beter toegankelijk maken van het theatercafé. Door het verplaatsen van de ingang richting winkelplein wordt de buurtfunctie voor de wijkbewoners uit Venlo-Zuid versterkt.

Tevens is het geld bedoeld voor vergroting van de zitgelegenheid voor met name senioren en het rolstoelvriendelijk maken van het gebouw.

De verbouwing is voorzien vanaf  juli  2019.

Het VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Theater de Garage is het VSBfonds zeer erkentelijk voor deze genereuze ondersteuning.

 

Terug naar het overzicht