Theaterprogramma/abonnement 2019-2020

Door Theater De Garage - 13 mei 2019

Hierbij presenteren wij u met trots ons aanbod voor theaterseizoen 2019-2020. Opnieuw een verrassend menu met ingrediënten die uiteenlopen van muziek, dans, toneel, cabaret tot en met muziektheater. Op deze website kunt u uitgebreide informatie vinden over deze (abonnement)-voorstellingen, maar ook over alle andere voorstellingen en cursussen die door het jaar heen worden aangeboden.

Omdat we o.a. ons theatercafé gaan vernieuwen, begint het theaterseizoen in november. We blijven een zeer laagdrempelig publieksvriendelijk theater ondanks een kleine prijsverhoging.

Als u gebruik wilt maken van ons abonnement – van minimaal drie voorstellingen – dan geniet u een leuke korting van € 3,– per voorstelling. Wel graag de voorstellingen voor 1 januari 2020 in één keer boeken.

U kunt via onze website www.theaterdegarage.nl reserveren voor een of meer voorstellingen, daarbij tevens uw stoel kiezen en digitaal betalen. Kunt u niet via de website reserveren, bel ons dan even (077 3514252). Verder biedt het VVV kantoor vanaf dit seizoen de mogelijkheid om voor 1 euro extra uw kaartje te reserveren en uit te printen.

Kijk even mee en geniet alvast van hetgeen u te wachten staat!

 

Terug naar het overzicht