Start cursus improviseren 14 november

Door Theater De Garage - 30 augustus 2019

Theater De Garage stimuleert de ontwikkeling en de kwaliteit van het amateurtheater. Wij bieden binnenkort een cursus aan voor volwassen spelers. Dit gaat een improvisatiecursus worden.

Improvisatie ”theater” is iets wat iedereen kan! Je kan op dingen uitkomen die je van tevoren niet had kunnen bedenken, en waarvan je niet wist dat je ze in je had! Je gaat lekker aan de slag met theatrale, zeer uiteenlopende spelvormen. Vormen rond verhalen vertellen, soepel samenwerken, spelen met emoties, zang, en nog veel meer.

Improvisatie is ook niet teveel in je hoofd gaan zitten, maar juist zoveel mogelijk “ja” op alles zeggen. En ontdekken wat dat allemaal voor bijzonders oplevert! Een vaardigheid die je helpt om makkelijker bijvoorbeeld voor groepen te gaan staan en je verhaal te vertellen.

Durf te improviseren!

 

Heb je interesse in deze 10 lessen durende cursus dan zien we je graag op donderdagavond 14 november 2019 om 20.00 uur (einde 22.30) voor een eerste proefles. Kosten € 175. Aanmelden kan via Info@theaterdegarage.nl of wil je meer informatie dan graag bellen naar Theater de Garage 077-3514252

Cursus data volgen spoedig.  * Minimum aantal deelnemers 10 personen. ***** enige ervaring met toneel is gewenst*****

 

Cursusleidster Natasja van Tilburg (foto) is afgestudeerd aan de Theateropleiding Eindhoven en aan de Meisner Acteer Studio (Paul Dekker). Als actrice heeft ze gespeeld in diverse films en t.v. series. Verder geeft ze trainingen en verzorgt ze in Theater de Garage de 50+ cursus, Wijktheater en toneelgroep Venloos Ald

Terug naar het overzicht