Beginnerscursus/opfriscursus start dinsdag 12 november

Door Theater De Garage - 13 september 2019

Cursus voor beginners, dan wel een opfriscursus.

Een cursus waarbij je kennis maakt met de broodnodige beginselen van stemgebruik, beweging, samenspel, improvisatie en techniek. Is dat saai? Nee, want in deze cursus is alles spel en spel is altijd spannend en spel is plezier. Met een minimum aan ervaring en een maximum aan enthousiasme verken je wat jouw mogelijkheden zijn op toneel.  Een cursus waarbij je kennis kunt maken met het spel op de bühne en waarbij plezier voorop staat. En…. leeftijd speelt geen rol.

Cursusleidster is Natasja van Tilburg. Zij is afgestudeerd aan de Theateropleiding Eindhoven en aan de Meisner Acteer Studio Paul Dekker. Als actrice heeft ze gespeeld in diverse films en t.v.-series als Goede Tijden Slechte Tijden, Baantjer en Huis Anubis.

Voorafgaand aan een definitieve aanmelding volg je een proefles, waarna je kunt besluiten om al of niet deel te gaan nemen.

Tijdstip proefles: 12 november 20 uur tot 22.30  (minimaal 10 cursisten zijn nodig om de cursus door te laten gaan)

Cursusprijs: € 175,–. voor 10 lessen

Voor informatie en aanmelding: info@theaterdegarage.nl  of 077-3514252.

Terug naar het overzicht