Salsa & Bachata cursus in Theater De Garage

Salsa & Bachata cursus in Theater De Garage

Winston en Renate gaan de Salsa en Bachata cursus weer oppakken in Theater De Garage. Er hebben al een aantal lessen plaatsgevonden voor de Corona periode vandaar dat dit een cursus van 8 lessen wordt. Neemt niet weg dat nieuwe instroom mogelijk is.

De cursussen worden verdeeld in drie blokken met tijdstippen.

  • Cursus A 19.10 – 19.40 Danstechniek Salsa & Bachata – de basisstappen van de Salsa en Bachata worden geoefend en gerepeteerd. Hierbij heeft u geen danspartner nodig. Het gaat om 4 lessen Salsa dan 4 lessen Bachata.
    Kosten €35 p.p. voor alle 8 lessen. Losse les €6,-
  • Cursus B* 19:45 – 20:40 Salsa   – hier gaan we ook aan de hand van de basisstappen combinaties oefenen & repeteren. Hierbij heeft u wel een danspartner nodig (leider + volger).
    Kosten €128 per danskoppel | €68 p.p. voor alle lessen. Losse les 10,-
  • Cursus C* 20:45 – 21:40  Bachata  – ook bij deze cursus gaan we aan de hand van de basisstappen combinaties oefenen & repeteren, hierbij heeft u ook een danspartner nodig (leider + volger).
    Kosten €128 per danskoppel | €68 p.p. voor alle lessen. Losse les 10,-

*De Corona regels schrijven voor dat je tijdens de dansles met een ander mag dansen ook al zijn jullie geen gezamenlijk huishouden. Partner wissel onder de les gebeurt alleen als gewenst en is niet verplicht. U mag als gewenst altijd extra middelen ter preventie meenemen zoals een mondmasker. Bent u op zoek naar een danspartner geef dit dan aan bij u aanmelding.

De cursussen vinden plaats op donderdagavonden en wel op 3, 10, 17 en 24 september en 1, 15, 22 oktober en 5 november 2020.

LET OP! Er kunnen cursussen gecombineerd worden, heeft u hier vragen over dan even bellen 077-3514252 of stuur een mail naar info@theaterdegarage.nl. (ook voor aanmelden met vermelding van NAW gegevens en welke cursus)

Deze cursus kunt u ook betalen met de Stadspas Venlo.