Salsa & Bachata cursus in Theater De Garage (losse lessen volgen kan ook!)

Onder leiding van Winston gaat Theater De Garage de gecombineerde Salsa en Bachata cursus weer oppakken.

10 donderdagavonden 2,5 uur (incl. pauze) heerlijk dansen op mooie klanken waarbij je de danspassen voor zowel Salsa als Bachata gaat leren.

Eerst is er een proefavond (deze kost 18,50 euro), na afloop besluit je of je wel of niet gaat deelnemen. Bij deelname kost de gehele cursus (de resterende 9 lessen) 166,50 euro p.p. Let op: De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Bij 10 deelnemers is het daarna ook mogelijk om een losse avond deel te nemen voor 20 euro.

Neemt je een vaste danspartner mee dan mogen jullie samen deelnemen voor 300 euro. Natuurlijk kan je ook op de proefavond met een medecursist hierover afspreken.

De cursusavonden vinden plaats op donderdag vanaf 9 september (de proefavond) tot en met 11 november 2021. Vanaf 19.30 is de zaal open. Start is 20:00 uur tot 22:30 uur.

Voor vragen en aanmelding stuur aub een mail naar info@theaterdegarage.nl.

Nb. Deze cursus kunt u ook betalen met de Stadspas Venlo (mantelzorger/participatiewet) en een betalingsregeling is altijd mogelijk.

Tot ziens tot 9 september!

 

* De Corona regels schrijven voor dat je tijdens de dansles met een ander mag dansen ook al zijn jullie geen gezamenlijk huishouden. Partner wissel onder de les gebeurt alleen als dit gewenst is/ geen verplichting. Meld je je alleen dan gaan we er vanuit dat je geen moeite hebt met een danspartner die die avond aanwezig is.  We gaan werken met het Coronatestbewijs.