Toneelcursus voor 55 plussers (nog geen datum gepland)

LET OP: BIJ VOLDOENDE AANMELDINGEN WORDT ER WEER EEN CURSUS GESTART!

Het heeft al zo lang gesluimerd…. Maar nu ga ik er voor! Het heeft me altijd geboeid, vaak heb ik die stap willen zetten, maar het kwam er nooit van. Dan was er dit, dan was er dat.
Maar nu ik er de tijd voor heb, nu zet ik door.

TONEELCURSUS:

Wij helpen daarbij en bieden je een toneelcursus aan, specifiek voor senioren.
Mensen die het altijd al wilden, maar waar het er nooit van kwam of oudere spelers die in hun toneelvereniging niet meer zo gemakkelijk aan de bak komen. Een cursus waarbij je kennis maakt met toneel, maar waarbij plezier voorop staat.

Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel.
Er wordt gewerkt aan stemgebruik, techniek, beweging, samenspel, inleving, podiumgebruik etc. Voorafgaand aan een definitieve aanmelding kun je een proefles volgen en daarna besluiten om wel of niet deel te nemen.

De doelgroep is mensen van 55 jaar en ouder, een lichte handicap is geen bezwaar. De cursusdag was in 2021 op de donderdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur. Er worden in totaal 10 lessen gegeven. De kosten van de proefles is € 18,50 (de gehele cursus van 10 lessen kost € 185-)

Aanmelden vooraf is verplicht: Theater De Garage, Saxenkampstraat 2, 5912 EB  Venlo,
Telefoon: 077-351 4252, e-mail: info@theaterdegarage.nl

Cursusleider is Natasja van Tilburg.
Natasja is afgestudeerd aan de Theateropleiding Eindhoven en aan de Meisner Toneelacademie van Paul Dekker in Den Bosch.

Inmiddels geeft ze al enkele jaren spellessen in Theater De Garage, en maakt ze voorstellingen met de productiegroep Venloos Ald. Daarnaast is ze zelf als actrice actief. Ze speelde o.a. in de film Alles over Niets en stond in verschillende theaterproducties van het Meisner Productiehuis.