Toneelcursus voor kinderen (9 t/m 12 jaar) start 8 september 2020

Altijd al willen ervaren hoe leuk toneelspelen is? De eerste lessen eind 2019 en begin 2020 liepen geweldig. de kinderen waren zeer positief en hebben zelfs een kleine presentatie laten zien aan hun familie!

Samen spelen, improviseren, spelen met je stem en je fantasie gebruiken… dit kan allemaal en nog veel meer bij deze cursus toneelspelen voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar.

Ine van der Vorst gaat deze 10 lessen durende cursus geven op de dinsdagen van 16.15 tot 17.15 uur (niet in de herfstvakantie). 
“Spelplezier staat voorop in mijn levendige lessen, waarbij fantasie en illusie volop de ruimte krijgen. Kinderen met een beperking zijn natuurlijk ook van harte welkom”, aldus Ine. “Kinderen gaan vooral zelf aan de slag en leren op deze manier van alles over toneel; we gaan veel plezier maken”.

Dus… heb je interesse… De startbijeenkomst is op 8 september! Aanmelden kan nu al. Het gaat door bij minimaal 10 kinderen dus vraag je vriendjes en vriendinnen. Kosten voor de hele cursus is 100 euro.

Aanmelden (graag van tevoren) via Info@theaterdegarage.nl en heb je vragen, bel dan even naar de coördinator van Theater De Garage Marlie van Ulft 077-3514252