20Hertz | Grondslag

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Als onderdeel van As Equals editie 2023 – Onbeperkt:

20Herz | Grondslag

20Hertz is méér dan alleen een dansgezelschap. Door visuele elementen en explosieve energie is elke performance een beleving voor uw zintuigen. Met een cross-over tussen expressieve urban dansstijlen en hedendaagse dans, visuals, special effects en adembenemende kostuums omschrijven sommigen hun als een festivalbeleving in het theater. Ze noemen het gewoon 20Hertz op het podium.

Doel is om theater óók toegankelijk te maken voor mensen met een auditieve beperking. Als danser in het dansgezelschap en als bezoeker van de voorstelling. zie trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=kN7XgdPPBFc

As Equals -Onbeperkt-

Een festival waarin we onze gelijkheid willen benadrukken, dat we allemaal hetzelfde zijn, maar ieder in zijn eigen jasje. Dit jaar geven we mensen met een beperking een extra stem. Er worden verhalen verteld, er zijn mooie documentaires en films met nagesprek en er zijn prachtige theater- en dansvoorstellingen.
Het As Equals festival is een bijzonder jaarlijks festival van Filmtheater De Nieuwe Scene, Venlo en de Eci cultuurfabriek, Roermond i.sm. diverse partners, waaronder in Venlo; Theater De Garage en Bibliotheek Venlo, en in Roermond, Bibliotheek Bibliorura.  Ook worden verschillende scholen en maatschappelijke partners bij het festival betrokken. 

Mens 
Want uiteindelijk zijn we allemaal mens. We hebben dezelfde behoeftes en verschillen in de basis niet van elkaar. Maar ja, wat is een beperking? En wanneer voelen we ons beperkt? Dat is moeilijk te definiëren en voor iedereen anders. Filmtheater De Nieuwe Scene, ECI cultuurfabriek en onze partners, streven ernaar dat iedereen op welke manier dan ook toegang heeft tot cultuur: onbeperkt! 

 Films, theater, muziek, expo 
Tijdens het festival, dat in november plaats vindt, vertonen we films, is er theater, dans- en muziek en is er een expositie.

 

 

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 14

Reserveren:

  • di 7 nov 2023 19:30
Bestel uw tickets