Barrie Stevens | I’m an Artist

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Barrie Stevens | I’m an Artist

Niet eerder stond Barrie Stevens met een soloprogramma in het theater. Nu is daar het moment om zijn grote droom te vervullen. De 76-jarige Brit nodigt u uit voor een turbulente reis langs ruim zestig jaar Nederlandse showbizz. In de koffers: zijn opmerkelijke levensverhaal, prachtige liedjes uit zijn roemrijke carrière en swingende dans.

In de kleinschalige soloshow I’m an Artist zingt, danst en vertelt Barrie in een intieme setting over zijn leven. Bijvoorbeeld over hoe hij als 18-jarige danser naar Nederland vertrok, waar hij al gauw een plek in de spotlights veroverde. Van Ja Zuster, Nee Zuster tot TiTa Tovenaar en van de Soundmixshow tot aan Beter Laat Dan Nooit. Televisie zit in zijn hart. Maar net zo lief werkte hij aan grote producties voor het toneel, zoals Grease en Footloose. Om nog te zwijgen over de samenwerkingen met sterren als Cliff Richard, Engelbert Humperdink en zijn dierbare band met Charlie Chaplin. Al deze hoogtepunten komen terug in de voorstelling. Maar het was niet alleen rozengeur en maneschijn. Net zo vaak was het lot Barrie minder gunstig gezind. Naast de eeuwige strijd om werk en het afbranden van zijn geliefde woning, verloor hij tot overmaat van ramp zijn grote liefde. Het heeft hem gemaakt tot wie hij nu is.

Mis het niet, want na dit grote avontuur gaan koffers dicht. Op slot? Dat nooit. Barrie zal tot het eind ‘vooral doorgaan’.

Zie onderstaand filmpje…..
https://www.youtube.com/watch?v=qIBRy0_Q-_U

Choreografie: Melise de Winter
Muzikale leiding: Alberto Klein Goldewijk
Styling en kostuumontwerp: Glenn Hewitt
Techniek: Jeroen Frijters – DGA Events Group / Events Light
Productie: Martijn van Tilburg
Fotografie: Marcel Otterspeer

Terug naar het overzicht

Regie:

Script en Regie: Vincent van den Elshout

Entree:

€ 16

Reserveren:

  • zo 28 nov 2021 15:00