Boek/Film/Sponsoravond Ut Tuinhuuske

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Fietsclub “Ut Tuinhuuske” is een vriendenclub van recreatieve wielrenners opgericht in 1995. Naast de alledaagse, recreatieve fietsactiviteiten worden ieder jaar bijzondere evenementen georganiseerd. Evenementen die geheel in het teken staan van het ondersteunen van “het goede doel”.

2019 wordt een echt jubileumjaar!

Voor de 20ste keer wordt er actie gevoerd; op 22 juni vind voor de 10de keer het “Tuinhuuske Benefiets Festival” bij Take 5 in Venlo plaats en op 17 juni de 5de Boek/Film/sponsoravond in Theater de Garage.

Op 17 juni wordt schrijver en journalist Thomas Sijtsma begroet als speciale gast. Thomas is schrijver van o.a. het boek “Het beest”. Een boek over wielrenner Lieuwe Westra. Verder zal er nog een interessante documentaire getoond worden over wielrennen en is er live muziek.

Entree is gratis en de inloop is vanaf 19 uur. Er zal gecollecteerd worden voor een goed doel. Aanmelden via een mailtje  is wenselijk.

 

Tuinhuuske vindt het van belang dat een goed doel binding heeft met hun leden van de fietsclub en kleinschalig van aard is. Daarom werken ze al jaren samen met Stichting TroTro. (www.trotro.nl)

De doelstelling van stichting TroTro is het bevorderen van de gezondheidszorg, de sociaal economische ontwikkeling en het onderwijs in Ghana. Door TroTro gesteunde projecten worden in samenwerking met de lokale bevolking ontwikkeld. Bij de uitvoering van elk project, wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van lokale kennis, materialen en vaklieden. Daarnaast is actieve vrijwillige deelname van de plaatselijke bevolking voor het ongeschoolde werk in het project, een vereiste. In Nederland werkt TroTro louter met vrijwilligers en kan daarom garanderen dat alle giften en donaties uitsluitend aan de projecten worden besteed.

 

                                             

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ Gratis / Aanmelden via tuinhuuske@outlook.com is wenselijk

Reserveren:

  • ma 17 jun 2019 19:30