Cabaret in de Garage!

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Einde van de herfstvakantie… even een avondje lekker lachen met Arjan Evertz, Sammy van der Vaart en Michael Mars!

Arjan Evertz werd geboren in 1981 en sindsdien weet men ook niet wat ze met hem aan moeten. Vandaag de dag toert hij als comedian door Nederland met zijn show “mijn w.c. eend houdt van bruinbrood”. In dit programma neemt hij u mee in de wereld van een schoonmaker die vast zit in het 9 tot 5 leven. Hij gaat op zoek naar innerlijke rust en het verloren kind in zichzelf. De show vol droge humor hele slechte woordengrappen, paranormale activiteiten en iets met een Boeddha Beeldje.

Sammy van Der Vaart brengt cabaret en comedy uit het leven gegrepen.
Zelfspot, vooroordelen, leedvermaak en alle andere soorten van vermaak. Alles wat hij vertelt is gebaseerd op een zwaar gechargeerd waargebeurd verhaal.

Mogen we voorstellen: Michael Mars!
Michael Mars is een geweldige artiestennaam. Echter, hij heeft hem al sinds zijn geboorte. En hoe veel hij ook zijn best doet, een artiest is het niet.
Wat is Michael Mars dan wel? Hij is slungelig lang, heeft een scheve bek en is sociaal onhandig. Maar ook: een hart van goud, trouwer dan een hond en de zelfspot en humor om juist daar op het podium grappen over te maken.

Reserveren verplicht! Let op: beperkt aantal plaatsen.

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 10

Reserveren:

077-3514252 / info@theaterdegarage.nl
  • za 24 okt 2020 19:30