De Parel in de Lotusbloem

Deze voorstelling gaat over de stille strijd van identiteit. Een gezicht krijgen, gezien kunnen en mogen worden. Dat kan alleen als je gaat zitten voor het aangezicht van het verhaal en niet bang bent jezelf te verliezen in de ander. Als je echt kunt luisteren word je deel van de ander en ben je voor altijd onlosmakelijk verweven in de kleuren en klanken van een nieuw verhaal. WantWe are all stories weaving stories into stories as Threads of Gold.

“Ik raakte geïnspireerd door ‘The Sound of Silence’. In deze oorverdovende stilte heb ik een strijd op leven en dood geleverd om de passie en devotie van mijn hart te behouden als mens in deze huidige wereld. Mijn strijd was eenzaam maar ik heb nooit alleen gestreden.
In de ogen van de ander vond ik namelijk mijn ware gezicht. Dat ware gezicht werd echter door niemand gezien. Onderweg heb ik geleerd dat dit ware gezicht nooit helemaal gezien kan worden maar ook dat dat niet nodig is.
Aan het einde van deze reis heb ik een manier gevonden om mijn eigen gezicht te mogen zien. In mijn eigen unieke vorm, mijn eigen kleuren en klanken. Deze reis heeft me bevrijd om me in elk moment aan elke omgeving en in de gedachten van de ander aan te kunnen passen als een kameleon. Een identiteit die me beschermt en telkens weer bevrijdt in elke gelegenheid van wat een ander denkt, mij vraagt uit te leggen in talen die nooit helemaal begrepen kunnen worden.  Mijn taal kan alleen gevoeld, gezien en ervaren worden vanuit een open hart”.

Wie ben ik? Carmen Petrea. Geboren op 10-10-1976. Na mijn studie Culturele Maatschappelijke Vorming ben ik mijn identiteit verloren.  Ik heb het teruggevonden in mijn eigen ID wereld. Deze ID wereld heb ik als uniek merk in de Europese Unie geregistreerd. Als ®SINDRIGAL  Leading trainster en consultant (Stabilizing the Identity of A Direct Receptive & Responsive Individual Gerenerated by Accelerated Love) help ik mensen hun unieke vorm te ontdekken en vorm te geven in de inspiratietalen van de eigen levensverhalen.

De inhoud van mijn Trukendoos bevat met name Creatieve Therapie & Bardic Storytelling dat onderlegd is in het werk van Joseph Campbells The Hero’s Journey. Ik ben sinds 17 mei 2023 een wettelijk Merk-Echt getoetst en goedgekeurd EU handelsmerk inclusief mijn inspiratiewereld geclassificeerd onder sectie 35, 41 en 44. 

“Theater De Garage in Venlo heeft mijn stille strijd gezien en mij de tijd en ruimte geboden deze voorstelling te vormen. Hierdoor is theater nu mijn levenspad geworden om de stille strijd van anderen een gezicht te gaan geven.

Dankzij De Garage ben ik in Horst uitgenodigd om in beweging te komen, samen met anderen die net als ik opgesloten zaten met hun verhaal in de gedachten van de donkere nacht van de ziel. We gaan de kans bieden aan ‘De stille strijders van het open hart’ om gezien te worden en dat te laten zien als schijnwerper in deze huidige wereldmaatschappij”.

 

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 13

Reserveren:

  • do 20 jun 2024 19:30
Bestel uw tickets