“DU PORT D’AMSTERDAM AU CIEL DE PARIS” Door: Flossie Malavialle en Chris Parkinson

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Een voorstelling met chansons van Jacques Brel en Edith Piaf gebracht door Flossie, een in Nimes geboren, maar sinds 2002 in Noord-Oost Engeland wonende Franse zangeres, begeleid door de fameuze Engelse accordeonist Chris Parkinson. Flossie heeft inmiddels al zo’n 12 albums op haar naam staan, want naast haar Franstalig repertoire van Brel en Piaf brengt ze ook een gevarieerd repertoire van folk, ballads en klassieke jazz. Ze heeft een prachtige donkere stem die haar nauwelijks onderscheidt van de echte Piaf.

Edith Piaf, iconisch performer in het Frankrijk van de tweede wereldoorlog werd wereldberoemd met haar ballade “La Vie en Rose”.

Jacques Brel, een van de meest populaire singer-songwriters in de Franse taal werd beschreven als “een dichter die muziek schreef”. Brel schreef prachtige lyrische en gevoelige liedjes. Beiden hoeven hier niet nader te worden toegelicht. “Du Port d’Amsterdam au ciel de Paris” is een show die u mee zal nemen op een emotionele en muzikale achtbaan.
Edith Piaf en Jacques Brel waren twee “monsters” van de muziekscene en zijn dat nog steeds dankzij hun krachtige, oprechte vertolking van gepassioneerde songs.

 

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 11,-.

Reserveren:

077-3514252
  • vr 26 jan 2018 20:15