“ETEN” en “RED MICH NEET”

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Eenakter: Eten

De eenakter “Eten” is een tragikomedie die handelt over drie zussen die jaarlijks op de sterfdag van hun moeder bij elkaar komen om haar te herdenken. Alle drie hebben ze problemen met het normaal omgaan met eten door een traumatisch verleden, waarin misbruik en mishandeling een grote rol speelden. Eén van deze zussen zit echter in de ontkenningsfase, waardoor er steeds meer  conflicten tussen de zussen ontstaan. Stukje bij beetje wordt duidelijk wat er in het verleden allemaal gebeurd is.

De speelsters zijn Marion Pingen, Gerda Schattorjé en May Maas. Hun groepje draagt de naam A-zuur.

Het is in beginsel een tragedie. Echter door de humor die in de eenakter ook rijkelijk vertegenwoordigd is, wordt lucht gegeven aan het oorspronkelijk heftige thema.

Regie: Karen Buwalda

Taal: Nederlands

Eenakter: Red mich neet

Jos pakt zijn spullen, kust zijn vrouw vaarwel en vertrekt… Tenminste, dat was het plan. Een uur later is Jos niet verder gekomen dan net bankje aan de Maas, 500 meter van zijn woning. Daar treft hij Menno. Menno is als Jos maar dan 5 jaar later en net terug van zijn wereldreis. “Red mich neet” gaat over keuzes maken in het leven. Voor iedereen die gered wilt worden, maar toch weer niet.

De spelers zijn Edwin Tusveld en Frits Leipoldt van Theatergroep Stella Duce.

Regie: Paula Nelissen

Taal: Limburgs Dialect.

 

Terug naar het overzicht

Regie:

Karen Buwalda en Paula Nelissen

Entree:

€ 10,-.

Reserveren:

  • vr 12 okt 2018 20:15
Reserveren

Reserveer: “ETEN” en “RED MICH NEET”