Venloos Ald | De EXOTICA

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Breng de herfst van uw leven door op een Indiaas cruiseschip… De Exotica. Met deze slogan worden zeven senioren gelokt om de rest van hun gouden jaren te spenderen. Op dit luxueuze cruiseschip draait het om: genieten, comfortabel wonen, heerlijk eten en een goede medische zorg. Kortom alles wat een mens nodig heeft. Of het allemaal zo is als wordt voorgesteld… Komt het zien.

Exotica is een voorstelling die geïnspireerd is op de serie The Love Boat en de film The Best Exotic Marigold Hotel. Aan deze achtste voorstelling van Venloos Ald is wederom met heel veel plezier en met een dosis enthousiasme gewerkt, om voor het publiek een mooie voorstelling neer te zetten.

Spel: Gerda van Adrichem, Jos van Daelen, Marlies van Deelen-Willems, Liesbeth Driessen, Linda Driessen, Leo Haffmans, Ada Huis, Hein Oostdam, Alie Oosterhuis, Philomène Rijniers, Gertie Simons en Mieke Verhage.

Licht: Piet Nillesen
Regie: Natasja van Tilburg

 

VOLGEBOEKT! een Indiase theatrale en culinaire sensatie! (alleen de voorstelling bekijken kan wel nog)

In samenwerking met Resto VanHarte in Venlo-Zuid bieden we voor de prijs van 15 euro deze sensatie aan. U geniet om 16.00 uur eerst van de voorstelling De Exotica in Theater De Garage en daarna gaan we gezamenlijk naar Resto VanHarte om een heerlijke Indiase curry te proeven. 

 

Terug naar het overzicht

Regie:

Natasja van Tilburg

Entree:

€ 12

Reserveren:

  • vr 5 nov 2021 19:30
  • zo 7 nov 2021 15:00
  • di 9 nov 2021 16:00
  • wo 10 nov 2021 19:30
Bestel uw tickets