DAMES&HEREN Een ànder theatergezelschap | GIF

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Het gezelschap “DAMES&HEREN Een ànder theatergezelschap” komt op vrijdag 3 september met de voorstelling GIF.

Na een succesvolle voorstelling van ‘Schrijf me in het zand’ verleden jaar, bevat het nieuwe toneelstuk ook een maatschappelijk thema.

Onverwerkte rouw door het ontbreken van communicatie. ‘Je verliest een kind, dan verlies je jezelf en uiteindelijk verlies je elkaar’.

Tien jaar na het overlijden van hun kind ontmoeten een man en een vrouw elkaar voor het eerst weer. Via een brief hebben ze te horen gekregen dat er een herbegrafenis komt vanwege gif in de bodem. Hij heeft een nieuw leven opgebouwd. Zij kan de gedachte aan een nieuw leven niet verdragen. Tijdens de paar uur die ze samen doorbrengen, tasten ze elkaar af en blijkt hoe het grote verlies hun beider levens vergiftigd heeft. In een intense dialoog blijven ze zoeken naar dat ene woord; die ene beweging waarin het verleden tot rust zou kunnen komen.

Het stuk wordt opgeluisterd door een violiste.

Bezoekers kunnen na afloop van de voorstelling deelnemen aan een nabespreking. De regisseur, cast en violiste bieden de gelegenheid vragen te stellen en geven de bezoekers nadere uitleg.

De schrijfster van GIF is Lot Vekemans.
De cast: Inger van Eldik en Armand Harings
Regieassistente: Marij Perry
Violiste: Anna Janssen

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van het Elisabeth Strouven Fonds.

 

Terug naar het overzicht

Regie:

Marlies Harings-Damoiseaux

Entree:

€ 12,50

Reserveren:

Plaats RESERVEREN via 077-3514252 / info@theaterdegarage.nl
  • vr 3 sep 2021 20:15