Grupo Masflamenco (optreden is in de Maaspoort Boermanszaal)

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Grupo Masflamenco onderscheidt zich door traditionele flamenco in een eigentijds jasje te steken. Hun muziek betekent passie, temperament en emotie. Met haar programma van ritmisch gitaarspel, explosieve dansen en intense zang maakt Grupo Masflamenco een diepe indruk en raakt ze haar publiek.

Aan Grupo Masflamenco nemen deel:

Arturo Ramon, afgestudeerd in 2003 als flamenco-gitarist aan het Rotterdams conservatorium bij Paco Peña waarmee hij gehoor gaf aan het Spaanse bloed in zijn aderen. De Argentijnse Erminia Fernández weet met haar prachtige stemgeluid het publiek intens te beroeren. Percussionist Udo Demandt studeerde latin-percussie en drums aan het Rotterdams Conservatorium en nam in Andalusië les bij flamenco-percussionist ‘Cepillo’.

Mascha Meijman wordt vervangen door Irene Álvarez. De Sevilliaanse Flamenco danseres begint haar opleiding in klassiek-Spaanse dans reeds op negenjarige leeftijd bij de befaamde Matilde Coral aan het “Real Conservatorio de Musica y Danza” te Sevilla. Voortbouwend op de traditionele Flamenco heeft ze haar eigen, onmiskenbare stijl ontwikkelt die zich steeds beweegt tussen een impulsieve, soms vrij moderne expressie, en de feminiene elegantie die het kenmerk is van de Sevilliaanse school.

Zie voor ontvangst/parkeren etc: https://www.maaspoort.nl/informatie/bezoekersinformatie/route-parkeren/

plus de RIVM maatregelen https://www.maaspoort.nl/informatie/bezoekersinformatie/corona-maatregelen/

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 13

Reserveren:

077-3514252
  • za 12 sep 2020 20:15
Bestel uw tickets