Hermes Ahmadi | U bevindt zich hier (TRY-OUT)

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Wat is het leven waard? Deze vraag wordt door Hermes verkend tijdens zijn eerste voorstelling. Hij neemt je mee door zijn ervaringen in Afghanistan, in oorlog en vrede, en hoe het is om als Afghaans kind in Nederland op te groeien.
Natuurlijk is het leven in Nederland anders dan in Afghanistan, maar naar het leven zelf wordt ook anders beleefd en gewaardeerd. Maar ook de overeenkomsten zijn opvallend, want zoveel verschillen wij mensen uiteindelijk niet van elkaar.
Observaties, grapjes en anekdotes passeren de revue in dit persoonlijk en meeslepend verhaal.

Tekst en Muziek: Hermes Ahmadi
Spelcoach: Leon van der Zanden
Fotografie: Jacques Linssen
Ontwerp: Guntra Works

Deze voorstelling is onderdeel van het As Equals programma thema 2022: vluchtelingen.
We zijn ons vaak niet bewust hoe we elkaar behandelen of benaderen als de ander ‘anders’ is. Met het As Equals Festival willen Filmtheater De Nieuwe Scene in Venlo en ECI Cultuurfabriek in Roermond verschillende aspecten van het ‘anders’ zijn aan het licht brengen om bewuster te worden van onze gelijkheid. Want uiteindelijk zijn we allemaal mens, hebben dezelfde behoeftes en verschillen we in de basis niet van elkaar. In samenwerking met diverse partners vragen we in de maand november in Venlo en Roermond extra aandacht voor de effecten van ongelijke behandeling van mensen.

Terug naar het overzicht

Regie:

Pieter Jouke

Entree:

€ 10

Reserveren:

  • di 8 nov 2022 20:15
Bestel uw tickets