Het geheim van Nedinsco

Deze voorsteling is gearchiveerd!

EXTRA TRY OUT voorstelling (6 euro)

Je mag wel spreken van een traditie als het gaat over het wijktheater Venlo-Zuid. Na de eerste editie van dit theatergezelschap (‘Lappendeken’ 2015) en een tweede editie (‘Back to my roots’ 2017) zijn de voorbereidingen voor de derde editie volop bezig. Met nieuwe spelers en een nieuwe regisseuse.

De voorstelling speelt zich af in Venlo-Zuid. Met de regelmaat van de klok krijgt de redactie van de wijkkrant een rode brief met verrassende inhoud. Wie schrijft deze brieven? Hoe komt de schrijver of schrijfster aan de informatie? Berust de inhoud van deze mysterieuze post op waarheid?

In een mix van humor, liefdesperikelen en whodunit zal het antwoord op deze vragen aan het licht komen. Heden en verleden lopen door elkaar; deze voorstelling zal voor velen herkenbaar zijn en mooie herinneringen aan Venlo (Zuid) naar boven halen. Ga mee op zoek naar Het geheim van Nedinsco!

Spelers: Ted Merkus, Marlie Hanraths, Kim Trepels, Steffanie Eberson, Sander Dinghs, Iris van Steenkiste, Betsie Roelofs, Will Korsten, Lyanne Schnock, May Theelen en Linda Duniec

Met dank aan: Gemeente Venlo/SAM Fonds , Huis van de Wijk Zuidpilaar, Bewonersondersteuner Venlo-Zuid.

Facebook

TRAILER

Terug naar het overzicht

Regie:

Ine van der Vorst

Entree:

€ 6 - 7,50

Reserveren:

  • za 6 apr 2019 20:15
  • zo 7 apr 2019 15:00
  • vr 5 apr 2019 20:15
Bestel uw tickets