Hoezo vrijheid?!

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Jongeren Theaterproductie door Theater De Garage

Hoezo vrijheid?!

‘Wat is vrijheid? Vrij zijn is een privilege, dus eigenlijk zijn wij dan ook een privilege? Toch voel ik die vrijheid niet helemaal….
Hoeveel mensen huren er nog samen met mij vrijheid in Nederland?’

Vier jonge meiden met verschillende achtergronden stellen aan elkaar de vraag: wat is vrijheid? En hoe vrij zijn wij eigenlijk? Waren wij vroeger al vrij?
Voelen wij ons vrij?
Zijn wij vrij van oorlog?
Vrij van mening?

In deze muziektheatrale montage voorstelling zien wij een struggle van de jonge opgroeiende jongere in het ‘vredige’ Venlo. Vanuit hun eigen mening, gevoel en belevingswereld krijgt het publiek een snelle muziektheatrale afwisseling te zien rondom het begrip ‘vrijheid’.

 

Theater De Garage biedt jonge theatermakers een kans om voorstellingen te maken. Karlijn van Kruchten heeft in november op de planken gestaan met de voorstelling ‘Wie is Baas?’ Het contact was daarna snel gemaakt! Thema is uitgekozen omdat Venlo binnenkort 75 jaar geleden bevrijd is!

Karlijn van Kruchten (1996) is een muziektheater performer, maker, actrice en zangeres. Ze is geboren en getogen in Venlo waar ze als kind al bij verschillende (muziek)theater projecten meespeelde. Daar is de liefde en passie voor muziek en theater ontstaan.  Ze zoekt haar grenzen op als maker en performer en is nieuwsgierig. Ook wil ze graag oprecht, schaamteloos en authentiek op het podium staan.

 

Deze jongeren theaterproductie is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Cultuurimpuls Venlo en Goed Samenleven.

 

Terug naar het overzicht

Regie:

Karlijn van Kruchten

Entree:

€ achteraf zelf te bepalen (er staat een box voor een vrijwillige bijdrage)

Reserveren:

077-3514252
  • vr 17 jan 2020 19:00