Humor in de Garage! GEANNULEERD!!!

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Een lekker avondje Humor in de Garage!

We bieden jong en oud(er) talent een podium waarop ze de kans krijgen om zichzelf te manifesteren. Van cabaretiers, stand up comedians tot tonpraters, hier in Theater De Garage krijgen ze een kans om hun kunsten te vertonen en uw lachspieren op de proef te stellen.

Hermes Ahmadi
Hermes is gefascineerd door menselijk gedrag en besloot sociologie te studeren om er iets van te begrijpen. Al snel kwam hij erachter dat er niets van te snappen valt en wij een raar zooitje ongeregeld zijn. Daarom is hij de comedy ingegaan, want soms is de wereld logischer in de vorm van grappen. Zelfs al lijkt alles wat hij zegt dubbelzinnig, ergens in de wereld zal er vast iemand zijn die hem snapt, want Hermes zelf is ook niet normaal, met zijn ongezonde fascinatie voor uitdrukkingen, oelewappers en knoflooksaus.

Kai Bodewitz
Maak kennis met Kai Bodewitz. Hij is geboren en getogen in Eindhoven; natuurlijk de gekste. Hij is al 20 jaar. Zijn passie voor cabaret ontstond toen hij een DVD van Jochem Myjer bekeek. De bewondering is groot en Kai droomt er dan ook van om elke dag mensen te verbazen met iets wat men nog nooit gezien heeft. Muzikaal is hij ook een duizendpoot. Gitaar en piano bespeelt hij zonder moeite!

Arie Vuyk werd in 1969 geboren in Krimpen aan den IJssel, en woont momenteel afwisselend in Rotterdam en Antwerpen.
Nadat hij zich autodidact ontwikkelde won hij in 2001 het Parkstad Cabaret Festival, en in 2004 het Griffioen Cabaret Festival. Sindsdien maakte hij meer dan tien avondvullende programma’s.
In 2016 probeerde hij op het festival Twentse Lente wat nieuw materiaal uit, waarmee hij het festival won.

Hij is tekstschrijver voor onder andere Het Groot niet te Vermijden, en hij regisseerde voor het Comedy Café in Amsterdam de stand up opera Orfeo.
In 2020 ging zijn twaalfde programma Hardop Denken in premiere in theater ’t Kapelletje, Rotterdam. Hij maakt naast zijn reguliere voorstellingen ook ieder jaar een oudejaarsconference.
Arie Vuyk schreef de biografie van Het Groot niet te Vermijden, verschenen bij uitgeverij Trichis.

Reserveren verplicht!

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 13

Reserveren:

077-3514252 / info@theaterdegarage.nl
  • za 28 nov 2020 19:30