JUNI : Musicalmaand van Stichting Musical Stella Duce

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Elk seizoen van Stichting Musical Stella Duce wordt afgesloten met een maand vol met verschillende musicals. Zo staan de leerlingen van Stichting Musical Stella Duce in juni as. in Theater de Garage te popelen om alle ouders/vrienden/bekenden te laten zien waar ze de afgelopen seizoen hard aan hebben gewerkt.  Liefst 8 verschillende musicals zullen er deze maand worden gespeeld.

​Het eerste weekend van juni (02 en 03 juni) wordt Theater de Garage omgetoverd tot een heuse prairie voor de Minigroep en komt de animatiefilm “Belle en het Beest” uit 1991 van Walt Disney Pictures tot leven. Deze voorstelling wordt gespeeld door de leerlingen van Musicalgroep 15+.

Precies één week later (09 en 10 juni) heeft Stichting Musical Stella Duce een primeur. Voor het eerst in Nederland zal er een musicalvoorstelling te zien zijn van de computeranimatiefilm “Trolls” die in 2016 wereldwijd is uitgekomen.  De kleine trollen zullen gespeeld worden door de leerlingen van de Speelleergroep. Het is alleen hopen dat “onze” trollen na hun voorstelling op tijd gaan slapen, want later op de avond zal het geestachtig spannend worden met de leerlingen van Musicalgroep 3, die in de huid kruipen van de “Familie Adams”.

Op 16 en 17 juni neemt Musicalgroep 2 het publiek mee langs de gebeurtenissen van de Russische Revolutie. Deze voorstelling draait om Anastasia, de kroonprinses van Rusland.

Tijdens het weekend dat de Orientatiegroep in Theater de Garage staat, is het aangeraden om wasknijpers mee te nemen, het is namelijk stinken geblazen met de voorstelling “Marietje Appelgat en haar vieze vrienden”. Nog even en de rattenvanger van Hamelen moet er aan de pas komen, alhoewel … hij is deze avond al druk genoeg met de leerlingen van Musicalgroep 1.

De voorstellingsmaand wordt afgesloten in het Groningse dorpje Winschoten, waar Pattie op het punt staat om haar droom als zangeres achterna te jagen in de musical “Pettycoat”, uitgevoerd door de leden van de Volwassenengroep.

Al met al … een maand om niet te missen. Reserveer daarom snel je kaarten voor de leukste voorstellingen.

Terug naar het overzicht

Regie:

zie de website van stichting musical stella duce

Entree:

Reserveren:

  • ma 2 jul 2018 00:00
Bestel uw tickets