Matinee bij Theater De Garage BINNENsteBUITEN

Deze voorsteling is gearchiveerd!

LET OP! deze middag is in De Doolhof in Tegelen.

Vrijdag 10 juli gaat Theater De Garage bezoekers vanaf 55 jaar een geweldig leuke middag bezorgen. Vanaf 14.30 uur wordt er muziek gemaakt, gezongen en geda… nee dat mag jammer genoeg nog niet! Op uw stoel zittend kunt u meezingen en meebewegen op de mooie klanken van zanger Antoine van den Eerenbeemt, Fanfaar Trottoir en The Happy Trumpet.

Fanfaar Trotwaar is een onvergelijkbare, originele verzameling muzikanten met een kleurrijk repertoire van balkan, klezmer, jazz, latin, musettes en filmmuziek. Behalve enthousiasme en speelplezier hebben ze altijd verrassende optredens te bieden.

Fanfaar Trotwaar bestaat uit: Audrey Thijssen( tenor-sax), Bert van Dijk (trompet), Corna Peeters (bariton), Diederick Bovee (klarinet), Dick van Esch (trombone), Helma van der Leeuw (accordeon), Nikki Peters (banjo, tenorgitaar), Philippe van der Grinten (alt-sax), Rob Stelder (sousafoon), Twan Peters (slagwerk) en Marleen Oirbans (surdo).

Antoine van den Eerenbeemt brengt o.a. grote opera-highlights als Nessun Dorma en O Sole Mio, maar ook evergreens die iedereen spontaan mee begint te zingen als You Never Walk Alone en Zing, Vecht, HuilBid. Noem het en deze power-tenor zingt het met een overgave en passie die je maar zelden ziet. Hij waagt zich aan de hoge indrukwekkende noten van Pavarotti, maar ook aan de warmte van Shaffy. Antoine ademt muziek en kan zich volledig vinden in Ella Fitzgerald’s wijze woorden: “The Only thing better than singing is more singing.” 

‘The Happy Trumpet’ (Bert van Dijk) komt van oorsprong van een duo, dat in 2007 met de groep LAVA ‘Limburgse Artiesten voor Australië’ afreisde naar ‘Down Under’. Daar werden avondvullende Limburgse muziekprogramma’s neergezet voor mensen die in de jaren 50 – 60 geïmmigreerd waren vanuit Limburg. Het was voor hen weer even proeven aan de Nederlandse en Limburgse cultuur.

In 2017 zijn ‘De Happy Trumpets’ er mee gestopt wegens gebrek aan optredens. Nu begint het echter weer te stomen bij Bert. Hij wil weer op dat podium komen; zijn trompetje laten galmen door de spiekers en met zijn klanken de mensen raken in hun hart.
Emoties van vreugde, verdriet en plezier voeren de boventoon.

 

 

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 8 euro (incl. vlaai en koffie/thee in de pauze)

Reserveren:

077-3514252
  • vr 10 jul 2020 14:30
Bestel uw tickets