Melk & Honing

Deze voorsteling is gearchiveerd!

muziektheater

MELK EN HONING door Sparkeltheater

 Over de voorstelling
Wat als je niet kunt zijn wie je wilt zijn. Als je niet mag zijn bij wie je wilt zijn. Blijf je of vlucht je? Tarik vlucht. Diep in de nacht vertrekt hij met onbekende bestemming. Ouders en zijn zieke zusje laat hij noodgedwongen achter. En zijn geliefde. Onderweg is het niet makkelijk. De reis is ver en duurt lang. In vrachtwagens en in een bootje op zee. Hoe komt hij de grens over? En als hij dan aankomt in een veilig land… Is dit waar hij zo naar verlangde? Is dit het land van melk en honing?

 Over Sparkeltheater
Sparkeltheater is een ad hoc gezelschap van jongeren dat onder de vlag van ReumaZorg Nederland invulling geeft aan MDT. Eerder maakte Sparkeltheater o.a. de voorstelling Mantelhelden over jonge mantelzorgers, Groener Gras over FOMO en Kopje Onder over druk.

De voorstellingen worden gespeeld door jonge acteurs en gaan over maatschappelijk relevante onderwerpen. De spelers zoeken een onderwerp dat triggert, vinden informatie, interviewen (ervarings)deskundigen en maken onder leiding van professionele theatermakers een voorstelling.

Melk en Honing is te zien:
16 maart 2023            20.15 uur             Pand P Eindhoven
17 maart 2023            20.15 uur             Theater De Garage Venlo

Regie/script: John van der Sanden
Productie: Bregje van Ekert
Muziek: Jeroen Ermens
wwww.sparkel2doen.nl

Terug naar het overzicht

Regie:

John van der Sanden

Entree:

€ 6

Reserveren:

  • vr 17 mrt 2023 20:15
Bestel uw tickets