Monique Désar | Dromen, durven, doen!

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Dromen, durven, doen!

Op het allerzwaarste moment in haar leven las Monique het boek “Dromen, durven, doen”.

Deze woorden bleven haar altijd bij en nadat ze besloot het roer om te gooien, na de nodige zelfontwikkeling, ontdekte ze ineens zomaar op een dag haar grote “passie “.

Monique rolde eigenlijk per toeval in de Fashion industrie, werd modeontwerpster en styliste, en kwam daardoor ineens op de allermooiste plekken in de wereld. BN’ers schitterden in magazines in haar designs. Het aanbod van New York Fashion week en Paris Fashion week sloeg ze vriendelijk maar beleefd af. Waarom?

Monique had haar eigen dromen en idealen, haar eigen Fashion Shows met haar eigen regeltjes  waarin ze zelfs andere ontwerpers een gratis podium bood. Op die manier bereikte ze stap voor stap elk doel dat ze voor ogen had. Daarnaast werd ze columniste voor Wendy van Dijk en Top hair magazine Benelux en zo maakte Monique al haar dromen waar door telkens te dromen, te durven en te doen!

Nu is het tijd dat Monique haar verhaal gaat vertellen om anderen te motiveren hun dromen na te jagen. Dat er zulke mooie dingen te ontdekken zijn in het leven en dat dat voor iedereen is weggelegd… niet alleen voor haar maar ook voor jou dus!

Een mooi en zeer inspirerend verhaal met grappige en hilarische momenten, prachtige herinneringen maar soms ook verdrietige momenten.

Het succesverhaal van een “doodgewone vrouw “.

 

Fotografie: Caroline Tries

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 15 incl. een kop koffie/thee bij aanvang

Reserveren:

Plaatsen RESERVEREN via 077-3514252 / info@theaterdegarage.nl
  • do 22 jul 2021 19:30