MooiWeerTheater

Deze voorsteling is gearchiveerd!

De ontdekking van het openluchttheater aan de Magnoliastraat

Vanaf de 80 -er jaren van de vorige eeuw ligt er aan de Magnoliastraat in de Blerickse wijk Klingerberg, midden in het groen, een prachtig Openluchttheater. Echter…….tot op heden zijn hier nog nooit culturele evenementen georganiseerd en uitgevoerd. Wijkbewoner Wout Weijmans, die al 40 jaar in de wijk woont, vond dat dit nu lang genoeg heeft geduurd en heeft het initiatief genomen om het Openluchttheater tot leven te wekken en, naar wij hopen, een prominente (ontmoetings)plek in de wijk te geven.

“MooiWeerTheater” is een evenement dat plaats zal vinden op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022 in het Openluchttheater aan de Magnoliastraat in de Klingerberg. Tijdens dit evenement staat de “opening” van het Openluchttheater en “kennismaken en ontmoeten” centraal.

Om dit evenement te organiseren leveren naast de initiatiefnemer Wout Weijmans en Theater De Garage ook Incluzio sociale basis, jongerencentrum Jacx, de Stadsdeelmanager Gemeente Venlo, Basisschool De Klingerberg, Basisschool Harlekijn, een Cultuurcoach, Bibliotheek Venlo, Stichting ZING Noord-Limburg, Zangstudio Cheryl Zwiggelaar hun bijdrage of hebben in 2021 hun bijdrage al geleverd.

Naast deze werkgroep heeft ook Gemeenschapshuis “De Egelantier” en de zwerfvuilgroep B.I.S.K hun medewerking toegezegd. 

Bij slecht weer wordt het culturele programma verplaatst naar Gemeenschapshuis “De Egelantier”.

programma zie poster.

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ gratis

Reserveren:

  • za 4 jun 2022 12:00
  • zo 5 jun 2022 12:00