Muzifique | ‘Waar vind je het geluk?’

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Tijdens deze voorstelling word je meegenomen op een bijzondere reis. Want wat is het toch heerlijk om jezelf te verliezen in dromen over de zoektocht naar geluk. Totdat de werkelijkheid je inhaalt en je dwingt om wakker te worden. En misschien ligt geluk wel dichterbij dan je zou denken.

“Wij zijn Muzifique, muzikale verhalenvertellers! Wij maken en spelen unieke voorstellingen met veel gevoel, sfeer en muziek. Voorstellingen die uit het leven gegrepen zijn en je aan het denken zetten. Echt Belevingstheater”.

Met liedjes van onder andere Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy, Toon Hermans, Pink en een aantal eigen nummers word je deelgenoot van hun droomwerelden. Deze middagvullende voorstelling komt het beste tot haar recht in een mooi theater!

In 2015 is Muzifique gevormd door een drietal muzikale gevoelsmensen met een sterke motivatie om bijzondere en speciale voorstellingen te maken. Allemaal werkzaam als professional in de muziekwereld en met ieder een unieke bijdrage aan Muzifique. Met een fijne dosis humor, ontroert Muzifique haar publiek met eerlijke en mooie liedjes, aan elkaar verweven met gedichten, teksten en toneelspel. Vertellingen uit het leven gegrepen die herkenbaar zijn voor iedereen, waardoor je ongemerkt deelgenoot wordt van een theatrale reis.

Marjolein, Henk en Maartje bedenken, schrijven en regisseren hun eigen voorstellingen.

Voor meer informatie zie www.muzifique.nl

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 14,50

Reserveren:

  • zo 14 mei 2023 15:00
Bestel uw tickets