NinaLynn | A Taste Of The Wild

Deze voorsteling is gearchiveerd!

NinaLynn is een 24 jarige Americana-pop singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt.
Ze heeft de voorprogramma’s verzorgd voor shows van o.a. Tim Grimm, de Molly Tuttle Band en Hugh Moffatt, die allemaal zeer gecharmeerd van haar waren. In 2021 is haar eerste album uitgekomen, genaamd ‘Hummingbird’.

Haar tweede album, A Taste Of The Wild, gaat op 10 maart 2023 het daglicht zien. Aansluitend op de release speelt ze samen met haar band in theaters en zalen door het hele land.

De show is een ontdekkingsreis waarin de band op zoek is gegaan naar een ‘ware ik’. En dit is met alle emoties, vragen en ontdekkingen die hierbij komen kijken.
Zo vinden ze o.a. een rivier van creativiteit in ‘Glistening’; hoe gedachten in je hoofd bepalen hoe je naar de wereld kijkt in ‘Wonder In Her Eyes’; ze ervaren de scheppende kracht van boosheid in ‘From The Bones’; en leren het leven te omarmen met bijbehorende pieken en dalen in ‘Barefoot’.

Nina hoopt mensen bij elkaar te brengen door het schrijven van herkenbare en persoonlijke liedjes.

Bandleden zijn: Janos Koolen (verschillende instrumenten), Lucas Beukers (bas) en Arthur Bont (drums)
Foto’s door Mara van der Heiden

Meer informatie kijk op www.ninalynn.nl

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 14

Reserveren:

  • za 8 apr 2023 20:15
Bestel uw tickets