No Angry Young Man| Rise Again

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Stichting Bel-Arte nodigt u uit:

No Angry Young Man is terug van weggeweest! Het gloednieuwe album ‘Rise Again’ is de derde plaat van de band. Tijdens covid trokken de bandleden naar een afgelegen hut in de Ardennen, waar ze in alle stilte aan dit album werkten. Het ‘escapisme’ in de songs wordt op een zorgvuldige manier verweven met de arrangementen en het resultaat klinkt verrassend zomers en fris. Zeven zeer diverse songs haalden de eindstreep.

Met deze plaat staat frontman Jeroen Van Ham opnieuw in de spotlight en kan hij rekenen op zijn compagnons de route: Pieter Hulst op cello en Johan Loeckx op toetsen.

Het handelsmerk van de band blijven de klassieke instrumenten die zorgvuldig verstopt zitten in gelaagde popsongs. Op het album zijn te horen: hobo, klarinet, strijkers, accordeon, trombone, tuba’s en zelfs pauken… the sky was the limit!

Men weet op een schitterende manier klassieke muziek met pop te combineren. Hun muziek ademt een filmische sfeer met goede melodieën en heldere teksten. Ze brengen heerlijke luistersongs, die je meteen in je hart sluit. No Angry Young Man speelde al op meer dan 200 podia in Vlaanderen, Wallonië en Nederland.  

Tickets bestellen via: www.bel-arte.nl

 

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 14,50 via www.bel-arte.nl

Reserveren:

  • zo 7 jan 2024 15:00