No Angry Young Man

Deze voorsteling is gearchiveerd!

“No Angry Young Man” wordt gevormd door het trio Jeroen van Ham (zang/gitaar), Johan Loeckx ( piano) en Pieter Hulst (cello, ukelele) en is afkomstig uit het Belgische Leuven. De muziek draait om piano, cello en gitaar en is wellicht het best te omschrijven als pop met folk-elementen en jazzy kantjes. Ze weten op een schitterende manier klassieke muziek met pop te combineren . Hun muziek ademt een filmische sfeer met goede melodieën en heldere teksten. Wat ze brengen zijn heerlijke luistersongs die je meteen in je hart sluit.

No Angry Young Man  . In 2009 bracht de band zijn titelloze debuut album uit, de langverwachte opvolger “Paris Rains” kwam er in 2013. Vorig jaar besloten de heren een hommage te brengen van hun helden in een intieme setting. Authentiek aan hun rebellse karakter, kregen alle songs een nieuw kleedje en zijn vaak onherkenbaar gemaakt voor het publiek.“Muziek moet leven, imiteren kan een opname veel beter, het is de bedoeling om de mensen te verrassen in wat ze die avond horen,” aldus Cellist Pieter Hulst.

No Angry Young Man’s  typische stijl blijft door de jaren heen zeer herkenbaar: harmonies gebruik van klassieke instrumenten en een frisse levendigheid tijdens hun live-concerten. De band tourde eerder door Wallonië en Nederland en stond op Vlaanderen’s mooiste podia. Voor hun albums werkte de band samen met bekende namen als Bai Kamara jr., David Poltrock (Triggerfinger) en Werner Pensaert (K’s Choice, Hooverphonic, en Peter Gabriel). No Angry Young Man staat garant voor een mooie avond vol verhalen en muziek.

Bezetting akoestisch kwartet:

Jeroen Van Ham – Lead Vocal & Gitaar

Johan Loeckx – Toetsen & Backingvocals

Pieter Hulst – Cello / Ukelele & Backing Vocals

Peter Verhaegen – Contrabas & Backing vocals

https://www.youtube.com/channel/UCfsOScF7504VEezITQMe2jA

link soundcloud :

link spotify :

Itunes:

https://itunes.apple.com/be/artist/no-angry-young-man/316383436

You Tube

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 12,50

Reserveren:

  • za 30 mrt 2019 20:15
Bestel uw tickets