Op de Venlose vloer bij Theater De Garage BINNENsteBUITEN

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Let op! Deze voorstelling is in De Doolhof

Na het succes van de eerste editie presenteren de sterkste spelers uit Venlo en omstreken een improvisatievoorstelling die lichtjes is gebaseerd op het televisieprogramma ‘De vloer op’.

Het is acteren zonder angst. Improvisatie is ja zeggen, meebewegen, meegaan in andermans fantasie. Acteurs dagen elkaar uit, verrassen elkaar, maar trekken op cruciale momenten ook samen op.

Als een acteur durft mee te gaan in de fantasie van een ander, kunnen ze samen een wereld creëren.

‘Op de Venlose vloer’ is spannend en verrassend, publiek en spelers weten niet wat er te gebeuren staat. Onder leiding van toneeladviseur Marnix Mulder worden verschillende scenes geïmproviseerd. Dit kunnen hilarische dan wel ontroerende scenes zijn. Uitgaande van de spelkwaliteit van de diverse spelers belooft het een prachtige theateravond te worden.

Niets dan een kapstok en kist met rekwisieten, een frisse en alerte geest hebben de spelers tot hun beschikking. Nooit was theater zo direct, spannend en boeiend als op de Venlose vloer. En uiteraard in het Venloos dialect!

De spelers zijn: Sef Peeters, Harrie Lucker, Stan Dekkers ( 17 jaar), Petro Janssen, Mirjam Alders, Max Peuten en Mariëlle Billekens

Terug naar het overzicht

Regie:

Marnix Mulder

Entree:

€ 13

Reserveren:

  • za 4 jul 2020 19:30
Bestel uw tickets