Popshop Kerstfestival 2019

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Elk jaar organiseert het Kunstencentrum twee edities van het Popshopfestival. De decembereditie van dit pop- en rockfestival staat altijd, hoe kan het ook anders, in het teken van Kerstmis.

Ze kijken weer uit naar een dampend en rockend Popshop Kerstfestival door en voor jongeren uit Venlo en omstreken. Speciaal voor dit evenement zijn weer diverse bands samengesteld.
In tegenstelling tot andere jaren, vindt de eerstvolgende editie van dit festival plaats in Theater De Garage in Venlo.

Vier gezamenlijke repetities

Voorafgaand aan het festival zijn er vier repetities. Deze repetities vinden plaats in CC De Haandert in Tegelen. Elke band repeteert per repetitiemiddag/-avond 1 uur. Daarin krijgen ze begeleiding bij het instuderen van de nummers, presentatie en samenspel. Want het is natuurlijk de kunst om er samen een knallend optreden van te maken!

Een boost voor de regionale popmuziek

Het Kunstencentrum organiseert activiteiten om jonge, regionale popmuzikanten op weg te helpen in de popmuziek. Het Popshop Kerstfestival is een van die activiteiten. Deelnemers in de leeftijd van 10 t/m 20 jaar kunnen zo speel- en podiumervaring opdoen. Eveneens krijgen de deelnemende bands elk vier repetities onder professionele begeleiding van docenten van het Kunstencentrum. Het merendeel van de bands is speciaal samengesteld voor deze gelegenheid.

Popshop Kerstfestival

 

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ gratis (deur gaat open om 18.30)

Reserveren:

  • wo 11 dec 2019 19:00