Route du soleil

Deze voorsteling is gearchiveerd!

‘Route du soleil’ neemt het publiek mee in een nostalgische reis. Het thema is Frankrijk en chansons zijn de rode draad. Luister en sluit je ogen. Herkenning en herinnering kan zo intens zijn dat je zelfs geur, smaak en gevoel opnieuw herbeleefd.

Denk aan die zomervakantie in Frankrijk, die autorit naar het zuiden, het cassette bandje met Julien Clerc eindeloos op repeat. De warmte van de zon, rode wijn, croissants en stokbrood. Of denk aan het plezier dat je beleefde bij het zien van Louis de Funès’ Gendarme de St. Tropez. Of denk terug aan hoe de cultuur en historie je verblufte tijdens een bezoek aan Parijs. Piaf, Aznavour, Luc de Lombard, Pigalle, St. Tropez. Dat gevoel dus.

De ‘setting’ is simpel. Beeld je in, Parijs… café, jazzclub, gedempt licht, stoeltjes dicht op elkaar.

Op een aangekleed en warm verlicht podium de band. De samenstelling is die van een klassiek jazz kwartet. De playlist neemt het publiek mee in een reis verteld met chansons, ludiek aan elkaar gepraat met leuke anekdotes. Arrangement en improvisatie wisselen elkaar af. Kortom, de setting biedt meer dan een jazzband die wat nummers speelt, maar neemt je mee in een heerlijk nostalgische muzikale reis.

Line up:
Willem Suilen, piano
Jo Didderen, bas
Marcel Joosten, sax en fluit
Duncan Tilman, drum

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 15

Reserveren:

  • za 13 mei 2023 20:15
Bestel uw tickets