Schrijf me in het zand

Deze voorsteling is gearchiveerd!

DAMES&HEREN Een ànder theatergezelschap, speelt “Schrijf me in het zand”

De voorstelling:
De auteur, Inez van Dullemen, heeft boeken en toneelstukken geschreven over relaties en gebeurtenissen tussen mensen die de lezer of kijker tot nadenken stemt.
Het thema in “Schrijf me in het zand” gaat over incest en met name hoe men in dit gezin ermee is omgegaan. Hoe kon het gebeuren? Het thema is van alle tijden en vaak ook op tv besproken.

Het gezelschap wil de voorstelling, die bijna niet door amateurs is gespeeld, korter bij het publiek brengen. De actrices en acteurs doen dit op waardige wijze. Er wordt nauwkeurig aandacht gegeven aan de tekst.  

Wie is “DAMES&HEREN Een ànder theatergezelschap”

Wat is ànder?
De vereniging is in 2017 opgericht en maakt voornamelijk theater met een maatschappelijk karakter. De eerste producties waren zeer succesvol. Er blijkt behoefte te zijn aan toneel met een maatschappelijke inhoud. Op de website is meer informatie over de voorstellingen te vinden.
Leden van de vereniging zijn lid gedurende de duur van de productie. Ze komen uit de gehele regio Zuid-Limburg. Het spelersbestand wisselt per voorstelling. De spelers zijn vaak niet gebonden aan een vereniging of hebben binnen hun eigen vereniging geen mogelijkheden deze vorm van toneel te spelen.
 

Het gezelschap heeft financiële bijdragen ontvangen van FSI en toneelhuis LFA. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg heeft in oktober jl. haar geldelijke steun toegekend. Info : www.damesenheren.live 

Spelers zijn: Inger van Eldik, Marcel Herfs, Sharon Hegt, Tirza Debetz, Marij Perry en Dean Cörvers

Terug naar het overzicht

Regie:

Marlies Harings-Damoiseaux

Entree:

€ 10

Reserveren:

077-3514252
  • za 8 feb 2020 20:00
Bestel uw tickets