Stichting Bel-Arte nodigt u uit: Bruno Deneckere & Kathleen Vandenhoudt

Bruno Deneckere & Kathleen Vandenhoudt: “Sharing the blues”.

Wie deze singer-songwriters pur sang de voorbije jaren live aan het werk zag, vermoedde het al, hier móest een plaat van komen!                                                                                                              Op “Sharing The Blues” wordt eens te meer duidelijk dat deze twee bluebirds gemaakt zijn om te blenden. Meerstemmig, afwisselend of unisono, Kathleen en Bruno halen het beste in elkaar naar boven.

Eén plus één is zo veel meer dan twee. Hun eerste gezamenlijk album baadt in een heerlijke roadtrip sfeer en is een straffe verzameling van eigen blues, soul en country songs. Immer eerlijk, soms met een knipoog, dan weer pakkend. Hun live aan het werk zien, dat is je muzikaal onderdompelen in de heerlijke mix van goesting, gevoeligheid en humor. En bovenal, de echtheid onder je vel laten kruipen. Bovenal is Bruno zichzelf, echter als je weet dat Bob Dylan een van zijn grote helden is, dan herken je dat wellicht ook in zijn stijl.

Deze aimabele Belg is binnen Bel Arte en in de regio (Thalia, de Speelplaats, Den Herberg en in ons theater) een oude bekende en graag geziene gast. In diverse samenstellingen stond Bruno op vele podia wat hem wereldberoemd maakt in Venlo en omgeving.

https://youtu.be/W7oYifXrKJw?si=eSOWlcGHFXeSN3e2
Kathleen Vandenhoudt & Bruno Deneckere, So In Love With You (youtube.com)
https://www.youtube.com/watch?v=tmgSgzGzWfob

Kaartverkoop via www.bel-arte.nl

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 14,50

Reserveren:

Bestel uw kaarten via www.bel-arte.nl
  • zo 5 jan 2025 15:00