Tasting Roots – Jubileumvoorstelling

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Vijf jaar Roots, vijf jaar passie voor dans geïnspireerd op tradities. De ene keer heel dicht bij de bron, de andere keer juist vrijelijk geïnterpreteerd. Maar altijd met respect voor waar het vandaan komt.

Onze jonge, getalenteerde dansers in de leeftijd van 14 t/m 23 jaar brengen wederom een kleurrijke, wervelende show met dansen die hun oorsprong onder andere vinden in Georgië, Armenië, Polen, Servië en uiteraard ook Nederland.

Net als samen eten is samen dansen een prima manier om kennis te maken met andermans en eigen culturele roots. Een grote diversiteit aan ingrediënten, met elk hun eigen specifieke smaak, trekt in deze voorstelling als een grote wereldkeuken aan u voorbij. Deze ingrediënten samen verrijken elkaar, versterken elkaars smaak en ondertussen behouden ze de karakteristieken van de grond waaruit ze zijn voortgekomen. Deze wereldkeuken in dans staat niet stil, bewaart goede combinaties maar probeert ook nieuwe gerechten uit. Op basis van bekende ingrediënten zet Roots zo nieuwe gerechten op de kaart.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Snelle beslissers krijgen € 2,50 korting op de reguliere toegangsprijs van € 15,00.
Deze vroegboekkorting verloopt een maand voor de voorstelling

Terug naar het overzicht

Regie:

Peter Vree

Entree:

€ 15 (vroegboekkorting mogelijk)

Reserveren:

  • za 13 apr 2019 19:30
Bestel uw tickets