Venloos Ald | Zo’n jongen

Deze voorsteling is gearchiveerd!

ZO’N JONGEN

Negen juryleden hebben de opdracht gekregen om te beslissen over het lot van een minderjarige jongen uit een achterbuurt. Wordt hij schuldig bevonden aan de moord op zijn vader of wordt hij vrijgesproken? Het oordeel moet unaniem zijn. Kunnen deze juryleden objectief beslissen of spelen hun eigen belangen en vooroordelen een te grote rol?

Zo’n jongen is de negende voorstelling van Venloos Ald en is geïnspireerd op het in 1957 ook verfilmde Amerikaanse toneelstuk `Twelve angry men` van Reginald Rose. De thema´s zijn ook vandaag de dag nog zeer actueel.

Spel: Gerda van Adrichem, Marlies van Deelen-Willems, Leo Haffmans, Elma Halferkamps, Ada Huis, John Janssen, Hein Oostdam, Alie Oosterhuis, Philomène Rijniers en Gertie Simons.
Regie-assistentie: Will Bochman
Decor: Jan Geeven
Licht: Piet Nillesen en Peter Paar
Fotografie: Adriaan de Roode

RESTO VAN HARTE IS VOLGEBOEKT!!!!
In Resto VanHarte in Venlo-Zuid kunt u na de voorstelling op dinsdag 30 mei genieten van een heerlijke Amerikaanse maaltijd voor € 7,50.  
NB: komt u gezellig naar de voorstelling en nuttigt u daarna, samen met de spelers, de Amerikaanse maaltijd, dan krijgt u voor aanvang van de voorstelling in ons theater een gratis kop koffie/thee aangeboden.  

Op donderdag 1 juni kunt u na afloop van de voorstelling gebruik maken van een Amerikaanse lunch voor 9,00 (deze is te boeken via ons verkoopsysteem tot 30 mei)

Terug naar het overzicht

Regie:

Natasja van Tilburg

Entree:

€ 13

Reserveren:

  • za 27 mei 2023 20:15
  • zo 28 mei 2023 15:00
  • di 30 mei 2023 16:00
  • do 1 jun 2023 11:00
Bestel uw tickets