Verhaalkeuken i.s.m. Nationale Voorleeslunch en Bert van de Bergh

Deze voorsteling is gearchiveerd!

In samenwerking met de Bibliotheek Venlo wordt de Verhaalkeuken van oktober gekoppeld aan de Nationale Voorleesdag van 7 oktober a.s. En dat wordt een extra feestelijke Verhaalkeuken. De bibliotheek wil natuurlijk iets doen aan leesbevordering en doet dit nu door de verhalen een extra impuls en extra kleur te geven met de inzet van live muziek. En om dat feestelijk tintje nog eens extra te benadrukken biedt zij u na afloop belegde broodjes aan en kunt u daar – desgewenst –  zelf een kop soep bij nemen. Theater De Garage biedt u die aan voor de speciale prijs van € 3,-.

De live muziek wordt verzorgd door de bekende Venlose zanger/gitarist Bert van den Bergh.

Deze Verhaalkeuken is dus op vrijdag, 7 oktober om 10.00 uur in Theater De Garage. Wij willen u er op attenderen dat deze Verhaalkeuken in de plaats komt van de reguliere Verhaalkeuken op de laatste dinsdag van de maand.

Gelet op de verwachte extra belangstelling voor deze Verhaalkeuken is het noodzakelijk hiervoor te reserveren. Geeft u dan ook even aan of u gebruik wilt maken van de speciale Verhaalkeukensoep voor 3 euro.
Uw reservering kunt u doen tot uiterlijk 4 oktober a.s. via de e-mail: info.belarte@gmail.com.

U bent van harte welkom!

Team Verhaalkeuken/ Bibliotheek Venlo

De Nationale Voorleeslunch viert haar 10-jarig jubileum. Door het hele land wordt in samenwerking met bibliotheken, zorginstellingen en buurthuizen voorgelezen aan senioren. Tijdens de lunch ervaar je dat voorlezen een prettige en verbindende activiteit kan zijn. Het luisteren naar een verhaal of gedicht geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten en herinneringen op te halen. Ook de Bibliotheek Venlo doet mee aan dit evenement. Een team van voorlezers staat deze dag klaar om hun verhaal te vertellen in Venlo, Blerick en Velden.

Terug naar het overzicht

Regie:

Marion Pingen

Entree:

€ gratis, alleen de soep 3 euro (vooraf reserveren)

Reserveren:

info.belarte@gmail.com mailen
  • vr 7 okt 2022 10:00