Verhaalkeuken in Theater De Garage

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Het is al sinds 2007 een successtory. Op de laatste dinsdag van de maand,  ’s morgens om 10 uur is er Verhaalkeuken.

Een team van acht vertellers staat dan gereed om hun verhaal te vertellen. Maar de bezoekers, die er natuurlijk vroeg bij willen zijn, nemen bijvoorbeeld eerst een kop koffie in de gezellige lounge van ons theater. Elke keer weer zijn er zo’n 60-tal mensen aanwezig om te komen luisteren naar de verhalen die er verteld worden. En het is heel laagdrempelig, het theater is uitnodigend en de entree is gratis.

En terwijl de vertellers hun verhalen vertellen wordt er in de keuken een soep bereidt, het is immers Verhaalkeuken. Dus, heb je na afloop trek, de soep staat voor je klaar. De soep wel vooraf even reserveren via info@theaterdegarage.nl of bel 077-3514252  (graag voor het weekend van de verhaalkeuken i.v.m. inkoop). De soep van april wordt heerlijke Indiase curry soep.

26 april is de laatste verhaalkeuken voor de zomervakantie. Voor deze morgen vragen we u 5 euro entree i.v.m. de muzikanten.

 • PROGRAMMA VERHAALKEUKEN 26 APRIL 2022
  Muziek
  Dries van Gorkum „Oorlog en terpentijn“ Stefan Hertmans
  José Vercoulen „Onderweg met Herman Finkers“ (slot) Eigen verhaal
  Muziek
  Juul Stokbroekx Uit: Scherven van geluk: „Twaalf uur“ Levi Weemoedt
  May Maas Uit: Verschrikkelijke vertellingen: „Hondenolie“ Ambrose Bierce
  Muziek
  P A U Z E
  Muziek
  Paul Niessen „In het voorjaar“ Guy de Maupassant
  Lisa Naus „De veurjaorspercessie“ Eigen verhaal
  Muziek
  Pauline Bongers „Prinses Ovaria“ Roald Dahl

De muzikale intermezzo’s  zullen worden verzorgd door Harold K en Thimo Geijzen. Thimo Geijzen zult u nog kennen van de Verhaalkeuken van 14 december j.l. Een muzikale duizendpoot die nagenoeg alle instrumenten bespeelt. Een muzikant in hart en nieren. Van Harold K kregen we de volgende omschrijving: “Singer/songwriter Harold K bezingt met karaktervolle stem en een mooi versleten zacht G zijn grote liefde voor het kleine leven. Voor zijn muzikale inspiratie put hij uit de rijke traditie van de Amerikaanse blues, folk en country. In 2017 bereikte hij de finale van Mooie Noten Amsterdam. En in 2018 ontving hij in de mooie Boermanszaal van De Maaspoort, als blijk voor zijn schrijftalent de Jo Erens Priès. Harold geniet bekendheid  sinds hij zijn lied “Heppeneert” uitbracht, inmiddels een classic in de Euregio. Hij werkt graag en vaak samen met creatief multi-talent Thimo Geijzen.”

Parkeren kan op de parkeerplaats van het winkelcentrum (let op blauwe zone dus parkeerschijf) of aan de aangrenzende Roerdompstraat.

 

Terug naar het overzicht

Regie:

Marion Pingen

Entree:

€ 5 euro (soep vooraf reserveren)

Reserveren:

Soep reserveren via info@theaterdegarage.nl of bel 077-3514252
 • di 26 apr 2022 10:00