VERKIEZINGSDEBAT 10 MAART

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Venlose kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 gaan op 10 maart in Theater De Garage met elkaar in debat over de balans en inzet van de vrijwillige en de professionele beroepskracht. Frans Pollux zal deze avond leiden. De inzet van het gesprek is de visie “vrijwillige inzet Venlo”. Zie het eerder geplaatste bericht (inclusief download m.b.t. de visie) hier. En wilt u beknopt hun mening weten, lees dan dit artikel.

Het Platform Vrijwilligers Organisaties Venlo (PVOV) vindt het cruciaal dat de vrijwilliger ook een belangrijke plek in de samenleving en dus ook in de partijprogramma’s van de Venlose politiek krijgt. Daarom organiseren ze het debat “vrijwillige inzet Venlo”.

Programma:
Inloop 18 uur. Debat van 18.30 uur tot 20.30 uur
Er wordt ook een livestream aangeboden van 19.00 tot 20.00 uur

Bent u erbij? Er is beperkt plek. Meld u snel aan!

THEATER DE GARAGE
Meld u aan via welkom@platformvrijwilligers.nl en kom naar Theater De Garage waar u het verkiezingsdebat vanaf de tribune kunt volgen en vragen aan de aanwezige politici kunt stellen.

LIVESTREAM THUIS
We bieden ook de mogelijkheid tot een livestream vanaf uw eigen huiskamer. Ook hier dient u zich voor aan te melden via welkom@platformvrijwilligers.nl. Let op: vermeld in dat geval dat u de livestream vanaf uw luie stoel wilt bekijken!

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ gratis

Reserveren:

  • do 10 mrt 2022 18:00