“WEDSTRIJDJE” door Johan Hoogeboom, Dorine Wiersma en puntdichter Jan J. Pieterse met zandkunstenares Gerrie Hondius als speciale gast.

Deze voorsteling is gearchiveerd!

“Wedstrijdje” is een wedstrijd met een knipoog. Een gechargeerde strijd tussen de beste zangkelen en praatmonden. Een ontspannen avond vol onverwachte wendingen, kleinkunst, muziek en veel briljante teksten. en, jazeker! Er is sprake van matchfixing, want nu al is de winnaar van “Wedstrijdje” bekend. Dat is: het publiek!

“Wedstrijdje” is een improvisatie-voorstelling met komische, ontroerende, vrolijke en trieste liederen, puntdichten en wat verder ter tafel komt. Johan Hoogeboom, Dorine Wiersma puntdichter Jan J. Pieterse putten uit hun uitgebreide repertoire. Zij weten van tevoren niet wat er van ze gevraagd wordt, een verrassing voor iedereen. Ook van de speciale gast wordt verwacht direct in te spelen op de spontane verzoekjes die door het publiek uit de hoge hoed worden getoverd of door het rad van avontuur voor de ogen wordt gedraaid.

Bij deze voorstelling is zandkunstenares Gerrie Hondius aanwezig met een zandprojectie.

Zie ook haar showreel

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 15,-.

Reserveren:

077-3514252
  • za 21 apr 2018 20:15
Reserveren

Reserveer: “WEDSTRIJDJE” door Johan Hoogeboom, Dorine Wiersma en puntdichter Jan J. Pieterse met zandkunstenares Gerrie Hondius als speciale gast.