Winter Wonder Verhalen Middag

Deze voorsteling is gearchiveerd!

Buiten is het guur, binnen is het warm. Kom lekker griezelen, genieten en lachen met de prachtige verhalen van Frank en Sil!

Om 15.00 uur start Sil (Sil is goed in het spannend vertellen). “Vandaag wordt het griezelen, want het sprookje gaat over die akelige Blauwbaard en zijn 7 vrouwen. Oei. Oei. Het loopt wel goed af, maar dat gaat niet vanzelf”.
Deze voorstelling is, zoals we gewend zijn van Sil, sfeervol en interactief.

Pauze met sprookjeslimonade in heel deftige kopjes en natuurlijk een lekkere verrassing.

Na de pauze is het FEEST! Zo heet namelijk het nieuwe programma van Frank Peters (bekend als onze vaste poppenkastspeler elke eerste woensdag van de maand).

Na een groot aantal jaren kruipt Frank UIT zijn poppenkast om een theatervoorstelling te maken. Hij gaat op zoek naar alle vormen van FEEST! Van geboorte, verjaardag, carnaval, Kerstmis en kermis naar… jullie. Jullie mogen de andere feestdagen invullen.
Muziek, dans (daar mag je niet teveel van verwachten), versieringen en traktaties. Het komt allemaal voorbij. En bovenal is de voorstelling zelf een groot FEEST!

Kom naar deze speciale Winter Wonder Verhalen Middag voor kinderen (tot 99 jaar). Eindtijd zal rond 16.15 uur zijn (max).

O ja, print de kleurplaat uit en lever deze voor de 15de in. Misschien mag je dan gratis naar binnen!

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 5

Reserveren:

Plaatsen RESERVEREN via info@theaterdegarage.nl of bel 077-3514252
  • wo 28 dec 2022 15:00