Coronatoegangsbewijs bij bezoek van een voorstelling in ons theater vanaf 25 september

Door Theater De Garage- 15 september 2021

Vanaf 25 september is het coronatoegangsbewijs verplicht in ons theater. Het coronatoegangsbewijs is de QR-code die iemand in de corona-check-app kan tonen wanneer je minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent, een negatieve testuitslag via testenvoortoegang.nl of een bewijs van herstel van corona hebt.

We hopen dat deze maatregel tijdelijk is. Gasten die al plaatsen gereserveerd hebben (of tickets hebben) krijgen van tevoren een mail met extra informatie.

Hoe werkt dit in ons theater:
Vanaf zaterdag 25 september toon je bij binnenkomst de QR-code in de CoronaCheck-app op je smartphone (of een papieren bewijs), én je toont een officieel identiteitsbewijs.

In deze link info over de coronacheck   alle informatie op de site van de Rijksoverheid. Ook meer informatie over een papieren bewijs aanmaken.

Nb. Voor deelname aan cursussen is het coronatoegangsbewijs niet nodig. Verder blijven de basisregels gelden, zoals regelmatig uw handen wassen en hoesten en niezen in uw elleboog.

 

Tips voor een snelle controle:
1. Zorg ervoor dat de tijdsinstelling op uw smartphone ingesteld staat op ‘automatisch’. Alleen dan is het mogelijk de QR-code te scannen.
2. Zorg voor verbinding met internet bij de entree van De Maaspoort (via uw mobiel netwerk van uw telefoonabonnement).
3. Controleer of de corona-check-app op het tablad ‘binnenland’ staat. Wij kunnen alleen de QR-code van NL scannen.
4. Een screenshot of afbeelding van de QR-code is niet geldig. Wij kunnen alleen de live-code in de corona-check-app scannen.

Terug naar het overzicht