1597104705 Grupo Masflamenco (optreden is in de Maaspoort Boermanszaal) - Theater de Garage - Theater Venlo

Grupo Masflamenco (optreden is in de Maaspoort Boermanszaal)

Grupo Masflamenco onderscheidt zich door traditionele flamenco in een eigentijds jasje te steken. Hun muziek betekent passie, temperament en emotie. Met haar programma van ritmisch gitaarspel, explosieve dansen en intense zang maakt Grupo Masflamenco een diepe indruk en raakt ze haar publiek.

Aan Grupe Masflamenco nemen deel:

Arturo Ramon, afgestudeerd in 2003 als flamenco-gitarist aan het Rotterdams conservatorium bij Paco Peña waarmee hij gehoor gaf aan het Spaanse bloed in zijn aderen. De Argentijnse Erminia Fernández weet met haar prachtige stemgeluid het publiek intens te beroeren. Percussionist Udo Demandt studeerde latin-percussie en drums aan het Rotterdams Conservatorium en nam in Andalusië les bij flamenco-percussionist ‘Cepillo’.

Haar passie voor flamenco en dans ontwikkelde Mascha Meijman al op vroege leeftijd. In 1998 ontving zij een beurs om aan de flamencoschool ‘Fundacion Cristina Heeren’ in Sevilla te kunnen studeren. Ze bleef 6 jaar aan deze flamencoschool verbonden en studeerde daar bij alle belangrijke dansers en danseressen uit Andalusië.

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 13

Reserveren:

077-3514252
  • 12 Sep 2020 20:15
Bestel uw tickets