1568761511 Magda Mendes - Theater de Garage - Theater Venlo

Magda Mendes

LET OP! datum optreden is gewijzigd naar 23 mei 2020 (reeds gekochte tickets, op zelf uitgezochte plaats, blijven geldig)

Haar concurrenten waren Waylon en Ruben Hein, maar toch ging de Gouden Notenkraker 2018 – een prijs voor en door muzikanten – naar de Portugees-Rotterdamse zangeres Magda Mendes.

De zelfgeschreven liedjes zijn gesitueerd op het platteland van centraal Portugal. Een streek die recentelijk vaak het nieuws haalde doordat het geteisterd werd door diverse bosbranden. Een vergeten streek waarvan de geschiedenis dreigt te verdwijnen.

Magda Mendes, geboren en getogen in Lissabon, was twee jaar eerder al bij ons te gast en heeft toen de dolenthousiaste bezoekers van ons theater kennis laten maken met de muziek uit haar geboortestreek.

Magda schreef samen met Ward Veenstra liedjes die stem geven aan verhalen die aan het vuur ontsnapt zijn. Verhalen over hoe Magda’s wortels aan haar trekken sinds zij haar geboortegrond heeft verlaten.

Samen met gitarist/componist Ward Veenstra en percussionist Udo Demandt neemt ze u mee op een muzikale reis door Portugal.

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ 13

Reserveren:

  • 23 May 2020 20:15
Bestel uw tickets