NOG MAAR 3 PLEKKEN! Workshop ‘kennismaking met het vak Trainingsacteur’

Door Theater De Garage- 5 augustus 2020

Lijkt het je leuk om het vak trainingsacteren te ontdekken, past het bij je om anderen mensen in beweging te zetten, of ben je gewoon nieuwsgierig? Allemaal goed, iedereen is welkom.

Je hebt geen ervaring nodig op gebied van acteren of communicatie. Het is een kennismaking met het vak, want het is een vak. Een trainingsacteur is gespecialiseerd in het spelen van een rol binnen een leersituatie. Het is niet alleen het kunnen neerzetten van een gedrag maar ook het afstemmen op de ander, de grens opzoeken bij diegene die je tegenover je hebt, duidelijk kunnen communiceren. Het gaat hierbij bv om gesprekstechnieken, omgaan met weerstand / agressie, slechtnieuws gesprekken, klantvriendelijkheid, feedbacktraining binnen teams.

Workshop ‘kennismaking met het vak Trainingsacteur’.
Datum: 29-8-2020
Tijd: 9.30u – 12.30u
Locatie: Theater de garage, Saxenkampstraat 2 Venlo
Kosten: € 45 incl. koffie, thee en gezellige sfeer
Docent: Spoenk Hendrickx
Tel: 0652428646
Aanmelden: via spoenk@standbycoach.nl vóór 26-8-2020

Over mezelf:
14 jaar geleden ben ik begonnen als simulatiepatiënt bij Gilde Opleidingen te Venlo waar ik nog steeds actief ben als patiënt en ook collega simulanten begeleid. In 2013 heb ik de opleiding gevolgd tot trainingsacteur en inmiddels al 6 jaar actief als zzp-er, oa bij VieCuri, AmbulanceZorg Limburg-Noord, Ocean, Veiligheidsregio, Proteion, HAN Nijmegen, Woman what’s up,Unik Vegchel / Uden, De Zorggroep Venlo, VU mc Amsterdam. Momenteel ben ik ook steeds meer actief als communicatietrainer ipv acteur.
1,5 jaar geleden ben ik gestopt met mijn werk als ambulant begeleider (na 12 jaar dienstverband) waarbij ik kinderen heb begeleid met autisme en hechtingsproblematiek binnen de thuissituatie en speciaal onderwijs. Het afstemmen op de ander en de kunst van goede vragen stellen heb ik gaandeweg sterk ontwikkeld.
Belangrijk voor mij: aandacht, avontuur, communicatie, gezondheid, liefde, muziek, plezier, uitdaging en vertrouwen.Zou je naast je huidige baan ook nog iets anders willen doen, heb je zin in persoonlijke groei of wil je ervaren of het iets is voor je, meld je dan aan! Het is waarschijnlijk voorlopig de laatste workshop.

Groet Spoenk Hendrickx

Terug naar het overzicht